RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Tyrkiet » Marmara Pera i Istanbul: Hotel check-in
Tyrkiet

Marmara Pera i Istanbul: Hotel check-in

tyrkiet, marmara pera, pera, mikla, istanbul
Marmara Pera er et 4-stjernet hotel midt i Istanbul, og det gemmer på gyldne oplevelser, du ikke må gå glip af.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin princess cruises banner

Marmara Pera i Istanbul: Hotel check-in er skrevet af Cirkeline Lemas.

Marmara Pera, Marmara hotels, hoteller i istanbul, spa i tyrkiet, hoteller, mikla restaurant, michelin restaurant

Et skjult hotel, der gemmer på gyldne oplevelser

Hotellet Marmara Pera ligger centralt i Istanbuls centrum, Tyrkiet, kun få skridt fra gaden Istiklal – en af Istanbuls travleste gader.

Byens berømte vartegn Galata-tårnet i bydelen med samme navn ligger lige i nærheden, mens populære indkøbscentre såsom Grand Bazaar og Istinye-parken også er tæt på.

Når du besøger det lidt hektiske Istanbul, kan du nyde et afslappende ophold på The Marmara Pera Hotel, som byder på en tilbagelænet atmosfære med kreative og moderne faciliteter.

Hotellet har rummelige værelser med gratis trådløst internet. Samtlige værelser har også tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer, så der mangler ikke noget.

Det lyder måske som noget, du også finder på andre hoteller i storbyen. Men Marmara Pera gemmer faktisk på nogle gyldne oplevelser, som helt klart gør det værd at overnatte på netop dette 4-stjernede hotel, når du besøger Istanbul.

  • Mikla restaurant, michelin, istanbul, tyrkiet
  • Mikla restaurant, michelin, tyrkiet
  • Mikla restaurant, michelin, tyrkiet
  • Mikla restaurant, michelin, istanbul, tyrkiet, marmara pera
  • Mikla restaurant, michelin, istanbul, tyrkiet

Moderne Michelin-cuisine: Restaurant Mikla

Du kender nok situationen, hvor du lige har tjekket ind på dit hotel og leder efter et sted at spise.

I Istanbul er der masser af muligheder. Byen har et stort udvalg af restauranter, der passer til ethvert madbudget og enhver smag. Du finder alt fra street food til fine dining her i storbyen; Istanbul er spækket med alt fra lokal cuisine til mere internationale og velkendte menuer.

Bor du på hotellet Marmara Pera, skal du dog ikke snyde dig selv for at gemme lidt af madbudgettet på hotellets Michelin-stjernede restaurant ‘Mikla‘.

Restaurant Mikla, som ligger på øverste etage på hotellet, er berømt for den betagende udsigt over Istanbuls skyline, og netop dette giver dig en kulinarisk rejse som ingen anden.

Den skiftende 6-retters menu er skabt af den Michelin-stjernede tyrkisk-skandinaviske kok Mehmet Gürs og kan ikke undgå at sætte mundvandet i gang.

Marmara Pera: Udsigt over historiske Istanbul

På toppen af hotellet Marmara Pera gemmer der sig en vidunderlig perle, som ikke alle har mulighed for at benytte sig af.

Hotellet i Istanbul har nemlig en tagterrasse med udsigt over byen – og med mulighed for at fange den smukke solopgang eller solnedgang.

Tagterassen er et must see.

På taget af hotellet kan du få en 360 graders udsigt over de gamle bygninger i historiske Istanbul. Ret blikket mod de ikoniske Hagia Sofia og Den Blå Moske eller Galata-tårnet og det Gyldne Horn. Denne udsigt er noget, du helt sikkert bør opleve, når du besøger Marmara Pera.

Hotellet reklamerer ikke for tagterassen, men hvis du alligevel overnatter på hotellet, kan det klart anbefales at spørge i receptionen, om du kan få lov til at komme derop og se den vilde udsigt. Og bagefter kan du snuppe en tur i poolen, inden den næste tur ud i byen.

God rejse til storbyen Istanbul, god rejse til Tyrkiet.

Find mere rejseinspiration til Istanbul her.

Om forfatteren

Cirkeline Lemas

Kufferten er tit pakket og klar så snart vinterperioden rammer. Destinationen går primært til varme og kulturelle Thailand, som den har gjort de sidste 5 år.

Passionen for oplevelser, rejser og kulturer startede for snart 10 år siden, da hun rejste til USA som udvekslingsstudent.
Siden da, er kufferten blevet fyldt med minder såsom roadtrips i USA, rygsækrejser i Thailand, Indonesien, Australien, New Zealand og Mexico, samt massere af smutture til blandt andet Berlin, Hamborg, London og Malmö.

Når hun ikke har mulighed for at rejse, nyder Cirkeline at udforske smukke naturområder og samle videre på sin rejsebogssamling, som hele tiden vokser.

Efter endt uddannelse indenfor Service, Hospitality and Tourism Management, er drømmen at kunne rejse med familien rundt i de sydøstasiatiske lande i en længere periode.

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.